Olivia


myymala  huivit  ruskeat

Onnistunut vaatekokonaisuus korostaa kantajansa hyviä puolia. Aikuisen naisen vartalolle istuvat tuotteet ja merkit ovat erikoisosaamistamme.Mahdollisuuksia yhdistelyyn ja omannäköisensä asun rakentamiseen on nyt paljon. Tässä malliston hyvin tunteva pukeutumisneuvoja voi olla suureksi avuksi.

Oliviasta löydät myös helposti hyvät laadukkaat housut ja istuvat farkut. Istuva malli korostaa kantajansa muotoja juuri oikeista kohdista mukavuuden säilyttäen. Hyväksi havaittujen jatkuvien housumallien lisäksi meillä on joka sesongissa näyttävät uutuusmallit ajankohtaisine yksityiskohtineen

Meillä  on aina kaunis ja laaja valikoima sesongin takkeja. Yläkerran takkiosastolta löydät sekä Flaren loistavasti istuvat suomalaiset mallit, kuin Gelcon näyttävät erikoismallitkin.  Hae elämäsi takki meiltä, anna pukeutumisneuvojiemme auttaa!

Asusteet ovat aina helpoin ja edullisin tapa päivittää tyyli. Uudella huivilla tai korulla saat klassikkovaatteen muuntumaan trendikkääksi. Valikoimistamme löydät eri tyyleihin sopivat asusteet.